Bolt | Felföldi Ínyenc Ízműves

Galéria

Felföldi Ínyenc Ízműves
Budapest
Cím:
1066 Budapest, Teréz körút 26.
Telefon:
+36706400328

A Felföldi Bolt egy kulináris élményműhely, ahol hazai és nemzetközi csemegék közül válogathatnak a vásárlók. Olyan, főként import árukat lehet nálunk kapni, amiket máshol Magyarországon nem, vagy csak igen nehezen lehetne beszerezni.

Nem csak különleges csokoládékat, cukrokat, chipseket és üdítőket árulunk, de ízletes szószokban, játékokban, kávékban, teákban és színes, gyermekeknek szánt higiéniai termékekben sincs hiány.

A legismertebb világmárkákon át (Doritos, Takis, Hershey's, Reese's, Chupa Chups, stb.) a legritkább kincsekig minden korosztály megtalálhatja az ízlésének megfelelő finomságot. Amerikából, Ázsiából és Európa egyes országaiból is érkeznek hozzánk termékek. Meglepetéscsomagokat, ajándékokat is szívesen készítünk össze, így bármilyen jeles alkalomra tudunk alternatívát kínálni.

Mivel mi magunk is imádjuk az állatokat, kutyabarát helyként működünk, így örömmel látunk minden gazdit és kiskedvencét boltjainkban. Két városban vagyunk elérhetők, Debrecenben a Csapó utca 6., Budapesten pedig a Teréz körút 26. szám alatt.

Sok szeretettel várunk minden lelkes, különleges kincsekre vágyó gazdit!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: