Szálloda | Dráva Hotel Thermal Resort****

Galéria

Dráva Hotel Thermal Resort****
Harkány
Cím:
7815 Harkány Bartók B. u. 1.
Telefon:
+3672580980
Weboldal:

A Dráva Hotel Thermal Resort**** a gyógyvízéről, levegőjéről híres Harkányban, a Strand – és Gyógyfürdő mellett, a Harka legenda földjén, Pécstől 25, Villánytól 15, a Duna – Dráva Nemzeti Parktól 5 km-re található.

A Dráva Hotel 88 szállodai szobával, 29 családi apartmanházzal, valamint modern, minden igény kielégítő lakókocsi- és sátorhelyekkel csendes, zöld környezetben várja vendégeit. A Dráva Étterem kulináris kalandozást, a wellness részleg testi-lelki felfrissülést, bowling pályák, - és egyéb sportlétesítmények a teljes feltöltődést, a saját játszótér az önfeledt jókedvet garantálja.

A Dráva Hotel minősített állatbarát szálláshely is, így a kisállattal érkező vendégeket is szeretettel várjuk. A hotel ezenkívül családbarát minősítéssel is rendelkezik, így kiemelten fontos számunka a gyerekek és családok szórakozási lehetőségei.

Családdal, gyerekkel, kisállattal, szerelemmel? Minden igényt kielégítve!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: