A kutyások kedvencei. Az Év Kutyabarát Helye 2015 díjátadója

Amikor tavaly még csak kósza ötlet szintjén merült fel bennünk az Év Kutyabarát Helye pályázatnak a gondolata, még nem is reméltük, hogy rögtön az indulás után, 2014-ben ekkora befogadó készséggel találkozunk, mind a kutyabarát helyeket, mind pedig a kutyabarát partnereinket tekintve. Idén a vártnál is nagyobb sikerrel zárult az Év Kutyabarát Helye pályázat.

A legjobb kutyabarát helyek 2015-ben

Kihirdettük az idei év legjobb kutyabarát helyeit és az Év Kutyabarát Embereit! Az Év Kutyabarát Helye 2015 pályázat díjátadó estéjén nyilvánosság elé kerültek a díjazottak mind a 10 meghirdetett kategóriában. Az eredmények önmagukért beszélnek, minden elismerésünk a díjazottaknak! Íme, a legjobb kutyabarát helyek listája és az Év Kutyabarát Emberei.

Ilyen az élet az Év Kutyabarát Kávézójában

Végre. Egy hely, ahol a kutyákat is emberszámba veszik. Akár lehetne ez is a címe vagy motója annak a fotósorozatnak, amit az Állati Fotózás készített az Év Kutyabarát (budapesti) Kávézójában. Szerencsére már egyre több vendéglátóhely ismeri fel, hogy a kutya a társunk, így velünk tart, ahová csak lehet. Például egy kávézóba.

Ez már Ausztria? A Várkert kávézó bemutatása

Bizony Ausztria közelsége nagyon érezhető már Mosonmagyaróváron, ami a vendéglátóhelyek kutyabarát hozzáállásán egyértelműen megmutatkozik.

Múzeumban kutyával? Igen! A kutyabarát Óbudai Múzeum

Nagy öröm volt, amikor megtudtuk, hogy egyedülálló módon egy budapesti múzeum a látogatói között szívesen fogadja a kutyákat is. Még nagyobb volt az öröm, hogy jelentkeztek pályázatunkra, az Év Kutyabarát munkahelye kategóriában.

Az Év Kutyabarát embere 2014 - Sándor Zoltán Attila

Az Év kutyabarát helye pályázaton több díjat is kapott a Kőbányai Széchenyi István Magyar- Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, mindemellett Sándor Zoltán Attila igazgató úr megkapta Az év kutyabarát embere díjat is. 

Kutya jó hely az Őrségben - Abbázia Hotel

2014-ben a legtöbb szavazatot kapott szálloda az Abbázia Country Club Hotel lett, mely Nemesnépen, az Őrségben várja a vendégeit. Kovács Arankával, a szálloda vezetőjével beszélgettünk.

Hotel Grante, a kutyások kedvence

2014-ben szálloda kategóriában a Kutyabarát.hu különdíját a Grante Hotel Esztergom kapta, nem véletlenül. Aknai Pétert, a szálloda igazgatóját kérdeztük.

A kutyák paradicsoma - Tavirózsa Kemping

Az Év Kutyabarát Panziója/Vendégháza kategória győztese 2014-ben a Tavirózsa kemping lett. Interjú a Tavirózsa Kemping tulajdonosával, Varga Gáborral.

Kutyás kampányt indít a Magyar Turizmus Zrt.

A Magyar Turizmus Zrt. 2015. augusztus-szeptemberében első alkalommal hirdeti meg a magyarországi kutyás turizmus, illetve a kutyabarát szálláshelyek és szolgáltatások népszerűsítését célzó kampányát.

Az Év Kutyabarát Helyei 2014-ben

Egyedülálló módon, az országban először, egyben hagyományteremtő céllal indította a Kutyabarát.hu az év egyik legnagyobb és legérdekesebb kutyabarát kezdeményezését, az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázatot.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: