Szálloda | Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior

Galéria

Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior
Hévíz
Cím:
8380 Hévíz, Rákóczi u. 16-18.
Telefon:
+3683900120
Weboldal:

Hévíz egyetlen felnőttbarát szállodájaként, a Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior a Tófürdő közelében várja a vendégeket.

Szállodánk a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival pedig ideális választás a kikapcsolódni vágyó Pároknak, de még a négylábú Kiskedvenceknek is. Kilencven szobával várjuk a vendégeket, így a kisebb méretű, intimebb hangulatú hévízi hotelek közé tartozunk.

A Bonvitalban vendégeink négylábú családtagjai is remekül érezhetik magukat, hiszen erre az igényre is maximálisan felkészültünk. Akik nem szeretnék Kiskedvencüket otthon hagyni, bátran magukkal hozhatják a szállodába. Lehetőség szerint parkettás szobát, etető-és itatótálat, valamint csemegét biztosítunk a házi kedvencek számára, kérésre pedig párna/fekvőhely is rendelkezésre áll, hogy igazán kényelmes legyen a szállodai tartózkodás számukra is.

Szállodánk Brix Bistro nevű a' la carte éttermét mindenképpen megéri kipróbálni, mert fő specialitásként a szezonális és hagyományos alapanyagok felhasználása mellett az új gasztronómiai trendeket is bemutatjuk kreatív és különleges ízkombinációkkal.

A Bonvital tehát a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatában. A különleges kulináris élmények, a prémium minőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás garancia rá, hogy az ide látogatóknak valóságos varázslatban legyen része.

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: