Szálloda | Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Galéria

Szépalma Hotel és Ménesbirtok
Porva-Szépalmapuszta
Cím:
8429 Porva-Szépalmapuszta, Hrsz.: 0172
Telefon:
+3688468888
Weboldal:

Az egykori Esterházy ménesbirtokon épült Szépalma Hotel négylábú vendégeit határtalan mozgáslehetőség, gyönyörű erdei útvonalak, kutyabarát felszerelések és kedves személyzet várja a Bakony közepén.

Szállás nem csupán a szálloda főépületében, de a birtok lakosztályaiban vagy a Lovas Liget lakásaiban is foglalható. A "szőrős gyermekek" a szálloda egész területére bevihetők. A többszáz hektáros erdő, a hatalmas mezők kitűnő lehetőséget biztosítanak a feltöltődéshez és a felesleges energia levezetéséhez egyaránt.

A kutyás gps-es kincskereső túrák, ügyességi játékok és kirándulások után lehetőség van a kutyalábak letörlésére és itatásra egyaránt. A páratlan környezetben szerzett élményeket a szálloda szolgáltatásai mellett (szauna, gőzfürdő, élményzuhany, bowling, biliárd…) a nagyszerű konyha teszi leginkább maradandóvá.

Mivel a gazdi igazán ott érzi jól magát, ahol a kutyája, így egész biztosan Önre is tartalmas, kellemes pihenés vár Szépalmán!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: