Munkahelye | Green Fox Academy

Galéria

Green Fox Academy
Budapest
Cím:
1062 Budapest, Andrássy út 66.
Telefon:
+36706757636

A Green Fox Academy Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampje.

A munkaerő-piaci igényekre válaszolva 2015 októberében indítottuk el iskolánkat, ahol különböző területekről érkező karrierváltókat képzünk át junior szintű programozóvá. Indulásunk óta több mint 1000 hallgatónk volt, végzett juniorjainkat pedig több mint 95 céggel kötöttük össze sikeresen. 2018-ban megnyitottuk második lokációnkat Prágában, emellett az Academy4MoMs-szal együttműködésben elindítottuk a kifejezetten kisgyermekes anyukák igényeire szabott kurzusunkat, idén pedig elrajtolt online oktatásunk is.

Mivel on-campus képzéseink alatt hallgatóink nálunk töltik idejük nagy részét, nagy könnyebbséget és segítséget jelent számukra, hogy kedvenceiket bármikor magukkal hozhatják. A munkatársak kutyái pedig csapatunk igazi nélkülözhetetlen tagjaivá váltak, ikonikus szereplők, akik nap mint nap feldobják az irodai légkört.

Rendezvényeinken is nagyon szívesen látjuk a négylábú kedvenceket. Irodánk kialakítása abszolút alkalmas az állatok fogadására, a vállalati kultúra pedig kifejezetten támogatja, hogy a Green Fox Academy a legszuperebb kutyabarát munkahely legyen!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: