Munkahelye | Hello Event

Galéria

Hello Event
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Szerémi út 7/a.
Telefon:
+3613651788
Weboldal:

A Hello Event, egy több, mint 18 éves múltra visszatekintő BTL ügynökség, ahol céges rendezvényeket szervezünk, innovatív digitális megoldásokat keresünk és számos téren válaszokat kínálunk az ügyfeleinknél felmerülő kihívásokra (pl.: employer branding, social felületek kezelése, teljes stratégiai tervezés és egyéb izgalmas dolgok).

Mindezek mellett nagyon fontosnak tartjuk, az újabbnál-újabb ötletek és lehetőségek keresését. Persze ügyfeleink elégedettsége mellett fontos, hogy kollégáink is jól érezzék magukat, így nem volt kérdés az sem, hogy az iroda átalakítása után minden munkavállaló részére elérhetővé tegyük azt a lehetőséget, hogy kiskedvencét magával hozhassa az irodába.

A kis cukkerájokra pontosan ugyanolyan teljes értékű tagként tekintünk, mint dolgozóinkra, ezért is került kidolgozásra egy belsős Kutyaszabályzat, amely segíti a behozott kutyusok mihamarabbi beilleszkedését az új környezetbe. A kutyaszabályzat mellett külön itató és etető tálak is kihelyezésre kerültek az irodában.

Emellett pedig örömmel fogadtuk kollégáink pozitív visszajelzéseit arról, hogy a behozott kutyusok jelenléte nem csak a dolgozók kedvére van pozitív hatással, de rajtuk is látszik, hogy örülnek annak, ha gazdijukkal tölthetik az egész napot.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: