Étterem | Szabad Bisztró - Új Hely

Galéria

Szabad Bisztró - Új Hely
Budapest
Cím:
1085 Budapest, Víg u. 30.
Telefon:
+3670 381 0805

A Szabad Bisztró Budapest első, kizárólag növényi alapanyagokat használó gasztrokocsmája.

Vegán bárételekkel, a'la cart étlappal, változatos séfajánlatokkal és hétköznapokon vegán napi ebédmenüvel várunk. Itallapunkon prémium röviditalokat, kisüzemi cseh söröket, magyar kézművessöröket és borokat találhatsz, de alkoholmentes italaink között sem fogsz tömegtermékeket találni: Budapesten pörkölt kávék, házi limonádék, kistermelői gyümölcslevek és szörpök közül választhatsz.

Az első Szabad Bisztrót 2019-ben nyitottuk a Király utcában, 2023 szeptemberében pedig megnyitottuk az Új Helyet a józsefvárosi Víg utcában, ahol hasonlóan laza hangulattal, de nagyobb vendégtérrel és gazdagabb étel - ital kínálattal várunk.

A Szabad Bisztrókban nem csak a vendégek kutyáival találkozhatsz; könnyen összefuthatsz Tesóval és Léccivel, a két négylábú üzletvezetővel, ahogy az itt dolgozók kutyái is sokszor segítenek nekünk a munkavégzésben és gondoskodnak a remek hangulatról.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: