Étterem | Hari Kebab

Galéria

Hari Kebab
Budapest
Cím:
1078 Budapest István utca 6.
Telefon:
+36205146783
Weboldal:

Mi nem csak a hasakat, hanem a szíveket is megtöltjük!

2017 márciusában indult hódító útjára a fővárosi Hari Kebab a Keleti Pályaudvartól csupán néhány perc sétára, az Állatorvostudományi Egyetem tőszomszédságában. Nagyon untuk már, hogy külföldre kell utazni egy igazán jó kebabért és hogy szinte mindenhol ugyanazt a klasszikus gyorséttermi, egyhangú összeállítást lehet kapni idehaza.

Így gondoltunk egy merészet és egy nagy hírű, autentikus török kebabosnál ellesett trükkökkel, illetve több éves szakmai tapasztalattal felvértezve belevágtunk a nagy kebab álomba.Kezdettől fogva szerettünk volna kitűnni a főváros megszámlálhatatlan kebabozója, gyorsétkezdéje közül, illetve nem csak egy minőségi, finom ételt, hanem egy igazi élményt is adni. A jól megtanult alapokhoz saját ötleteinket is hozzátéve, egy saját stílusú, egyedi kebabozót hoztunk létre, ahol a páratlan ízélményen kívül a kellemes, családias hangulat megteremtése volt a legfőbb célunk, minél több elégedett és visszatérő vendéggel.

Eddigi tapasztalataink alapján büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer betér hozzánk, az utána velünk álmodik és rögtön visszavágyik. Igyekszünk évről-évre, időről-időre megújulni, fejlődni a minél tökéletesebb vevőélmény és minőségi vendéglátás érdekében.

Ráadásul állatbarát hely is vagyunk egy egyedülálló kutyaponttal, ingyenes chipolvasóval, 2017 óta pedig zsinórban hatszor is az Év Kutyabarát helye lettünk a fővárosban étterem kategóriában a közönség szavazatai alapján!

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: