Szálloda | Apartman Hotel***

Galéria

Apartman Hotel***
Bükfürdő
Cím:
9740 Bük, Termál Krt.41/A
Telefon:
+36204146887
Az Apartman Hotel Bükfürdőn, a gyógyfürdő szomszédságában, található négy épületből álló komplexum.
 
Szállodánkban nem szobákat, hanem teljesen felszerelt apartmanokat kínálunk a pihenni vágyóknak, hogy az otthon kényelmét nyaralás közben is élvezhessék. Hisszük, hogy egy hotel nem korlátozhatja vendégei szabadságát, így nálunk nem kell kötelező étkezést vásárolni, hiszen a főzőlappal, mikrohullámú sütővel és edényekkel rendelkező konyháinkban bárki megcsillogtathatja főzőtudományát. De természetesen ajánljuk , hogy próbálja ki Ön is a Rózsakert éttermünket, ahol lehetőség nyílik reggeli, ebéd és vacsora igénybevételéreis. A hotel teljes területén a  parkolás ingyenes.
 
A négy épületből álló komplexum egy szobás apartmanjai kényelmes elhelyezést biztosítanak maximálisan három felnőtt, illetve két felnőtt és két 10 év alatti gyermek részére. Az egyszerűen és körültekintően berendezett lakrészek mindegyike rendelkezik erkéllyel, mely részint parkolóra, zöldövezeti részre, vagy a főútra néz. Az apartmanok jól felszerelt főzősarokkal (mikrohullámú sütő, főzőlap, hűtő, edény és étkészletek) és felújított fürdőszobával rendelkeznek. Összesen 59 db standard apartmannal rendelkezünk (+ 4 db akadálymentesített apartman).
 
7 db superior apartman várja a vendégeket. Az erkéllyel rendelkezők lakrészek ideális választás két fő, de akár gyermekkel érkezők számára is, ugyanis ezen szoba is rendelkezik kanapéággyal. Teljesen felújított konyha, zuhanyzós fürdőszoba, szélessávú internet (WIFI), telefonszolgáltatás és nagyképernyős LED TV is szolgálja a vendégek kényelmét. 
 
Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: