Galéria
A Crumbie Bistro-t azért álmodtuk meg párommal, mert 3 gyermekes szülőkként tudjuk, hogy milyen erőfeszítés minden nap finom, friss, tápláló ételt tenni az asztalra.
Különösen a napi, feszített időbeosztás mellett. Sütő Levente, többszörösen díjnyertes séf vagyok. Évekig a Budapest Catering, továbbá a Parlament Catering vezető séfje voltam. A gasztro díjakat a Káli Art Inn, és a Nánási Kert konyhavezetőjeként, az ott dolgozó csapattal együtt érdemeltük ki.
Családomnak gyakran készítek rántott húst. Nincs olyan nap, amikor a gyermekeink ne fogadnák mosolygós arccal. Glutén- és laktózmentesen étkezünk, ezért nálunk a gluténmentes verziónak is legalább annyira finomnak kell lennie, mint a hagyományosnak. Vannak olyan helyzetek, ahol a rántott hús az egyetlen megoldás, mert a finoman elkészített rántott húsban nem lehet csalódni.
Bisztrónkban frissen készített ételeinkből választhatsz, többek között : rántott csirke, rántott karaj, rántott sajt és óriás, családi rántott szelet, gluténmentesen is. Helyben fogyasztva vagy elvitelre.
A MADHOUSE a budapesti belváros esszenciáját testesíti meg egyetlen, egyedi térben.
A hangulatos étkezések helyszíne a Renomé Café & Bistro, ahol a bisztró stílus adta szabadság és kreativitás lehetőséget teremt arra, hogy prémium alapanyagok használatával és szemet kényeztető, ízléses tálalással vendégeink élményként tekinthessenek az étkezésre.
A Trabert Hof a „sváb Hollókő” baranyai kis falujában, a Zengő lábánál „hullámzó” Geresdi-dombság egyik völgyében, a 190 fős kis zsákfalu legmódosabb, tradícionális, sváb parasztportájának felújításából és átalakításából életre hívott kis gasztroturisztikai attrakció.
Kiemelt támogatók:
Partnereink:
A pályázat kiírója és szervezője: