Munkahelye | Mediator

Galéria

Mediator
Budapest
Cím:
1034, Budapest, Bécsi út 58.
Telefon:
+36202202906
Weboldal:

Vausztok – üdvözöl benneteket a Mediator négylábú csapata!

Napról napra - mind a 40 mancsunkkal - azon munkálkodunk, hogy szebbé tegyük budapesti ügynökségünk életét. A véget nem érő alkotás és meetingek közepette mindig gondoskodunk arról, hogy nagy mosolyt csaljunk kétlábú munkatársaink arcára. Persze, mi is komolyan kivesszük részünket a munkából: előszeretettel ugatunk hozzá az ötletelésekhez – bár általában azokhoz, amelyek az irodán kívül zajlanak -, vagy támogatjuk kedvenc embereink szellemi munkáját egy kis háttérben szunyókálással.

De ha idegen lép az osztályunkra, éberek vagyunk – azonnal szólunk róla mindenkinek, még azoknak is, akik két utcával arrébb járnak. Csudajó dolgok várnak ránk az irodában: vannak kifogyhatatlan tálkáink, pihe-puha ágyikók, varázsfiók, amiben mindig lapul egy jó falat, na meg ezernyi játék, amelyeket szívesen hordozunk az osztályok között, és rejtünk el egymás elől. De a legjobb része persze az ezernyi simogató kéz és a végtelen szeretet, amelyet emberszabású munkatársainktól kapunk minden nap.

A Mediator irodánál jobb helyen nem is lehetne az ember kutyája – reméljük, ezzel Ti is egyetértetek! Amennyiben így van, nyomjatok mancsotokkal a „szavazok rá” gombra! Szavazataitokat köszöni: Baileys, Bella, Csipesz, Larry, Maisie, Mango, Misu, Nara, és a Mediator kétlábú csapata.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: