Munkahelye | Kiwi Print Digitális Nyomda

Galéria

Kiwi Print Digitális Nyomda
Budapest
Cím:
1163 Budapest Cziráki utca 26-32.
Telefon:
+36203851441
Weboldal:

 

Frigyes, a mi elsőszámú pumink 2016 óta tölti be a vezetői posztot. Ügyel a rendre, hangos és boldog ugatással fogadja az ügyfeleket, irányítja a csapatot és folyamatos hallgatóságot biztosít minden tárgyaláson a vezetőség mellett. 2020-ban érkezett hozzánk

Suba, egy tüneményes pumi kutyus, aki azóta is vidámsággal tölti be az irodát, és koordinálja Gyulát az íves digit szekcióban.

Ági kolléganőnk hűséges kispajtása Roger, a kis zsemleszínű cukiság 2021 óta tagja a csapatnak. Őt szinte bárhol megtalálhatjátok, hiszen fontos feladata, hogy monitorozza a teljes munkafolyamatot és mindenben Ági keze alá dolgozzon.

Charlie, a mi drága pudlikutyánk, 2013 óta erősíti a csapatot. Arisztokratikus vérvonalát felhasználva egyengeti a dekorosok napi munkavégzését, rendet, fegyelmet követel magának. Pihenőidejét kizárólag valakinek az ölében hajlandó eltölteni!

Happy, a kis fekete mopsz szintén 2017-ben érkezett a csapatba. Feladata egyértelműen az ebéd minőségellenőrzése és az ügyfelek elbűvölése. Happy egy ideje szabadságát tölti otthon újdonsült totyogós kisgazdájával. Ha megkerestek minket névjegy-, szórólap- vagy katalógusnyomtatással, vagy éppen molinóra, textilre, falmatricára vagy egyéb dekorációra lenne szükségetek, akkor jó eséllyel találkozhattok velük nálunk bent a nyomdában.

Előre is elnézést kérünk, de a kanapék, babzsákok tulajdonjogai őket illeti, viszont egy kis szeretgetéssel nagyon szívesen átadják a helyüket.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: