Munkahelye | MELÓ-DIÁK Universitas Iskolaszövetkezet

Galéria

MELÓ-DIÁK Universitas Iskolaszövetkezet
Budapest
Cím:
1095 Budapest Tinódi u. 9-11.
Telefon:
+3612176426
Weboldal:

Iskolaszövetkezetünk számtalan munkalehetőséget kínál.

Legyen szó délelőtti, délutáni, egy napos vagy hosszú távú, alkalmi vagy folyamatos, fizikai vagy irodai munkáról, órarendhez is igazítható, változatos munkáink vannak. Nálunk nem csak munkatapasztalatot szerezhet a diák, lehetősége van a tanulmányaihoz kapcsolódó szakmai munkák végzésére, szakmai gyakorlat letöltésére is!

A későbbi munkavállalásnál komoly előnyt jelenthet a diákévek alatt megszerzett munkatapasztalat. A kollégáink mellett diákjaink és ügyfeleink az ügyintézés idejére a kutyájukat is behozhatják irodánkba. A hozzánk beérkezett kutyusoknak kihelyezett itató áll rendelkezésre.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: