Kávézó | Sarki Fűszeres

Galéria

Sarki Fűszeres
Budapest
Cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 53-55.
Telefon:
+361 787 7868

A Sarki Fűszeres egy ikonikus hely a reggelik és gourmet ételek szerelmeseinek egy olyan környezetben, ami szőlőfürtökkel övezett borvidékre repít, nem szab határt a képzeletnek és kellemesen árnyékolt.

A központi elhelyezkedés csak fokozza a szerethetőségét, hiszen Budapesten a Pozsonyi úton található ez a saroknyi, gazdagon megpakolt éléskamra reinkarnáció. Az ínyencek ezen a sarkon 6 ország minőségi sajtjaiba, 5 ország sonkáiba és 15+ borvidék boraiba folythatják bánatukat, koccinthatnak örömteli pillanataikra, vagy mindekezekkel kezdhetik el reményteli napjaikat a napsütötte teraszon.

Egy nagy család vagyunk Újlipóciában, ahová szívesen térnek vissza a vendégek, hiszen ezen a sarkon mindig szívesen látják őket és még a háziállatok is előre tudják, hogy már ki van készítve az a bizonyos falat prosciutto. Igaz, Puki? 

Újításunk az évek során a kutya brunch, amit immáron második éve szerveztünk meg a gazdik és négylábúak nagy örömére, amikor is külön brunch-csal készülünk a négylábúaknak (pl.: répás pupcake).

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: