Munkahelye | ROLESZT Kft németADÓ-Tündérei

Galéria

ROLESZT Kft németADÓ-Tündérei
Baj
Cím:
2836 Baj, Dózsa Gy. u. 2/A
Telefon:
+36 20 549 19 22
Weboldal:

Szeretnénk bemutatni irodánkat, ahol a kutyák fontos szerepet játszanak a mindennapi életünkben. A ROLESZT Kft németországi adózással foglalkozó családi vállalkozás. Nap mint nap élvezzük a kutyák irodai jelenlétének pozitív hatásait. A legnagyobb stresszben is képesek nyugalmat, biztatást adni az irodában dolgozóknak.

Irodánk kutyás élete egy mentett kutyussal, Bingóval kezdődött.

Mindig is tudtuk, hogy egy kutya örökbefogadása nagy felelősséggel jár, ugyanakkor számtalan boldog pillanatot tartogat. De, ami még nagyon meghatározó, hogy eközben az is jó érzéssel tölt el bennünket, hogy gondoskodhatunk valakiről.

Amit azonnal észrevettük, az irodai kutyák képesek kihozni a legjobbat az emberből! 

Bingót további irodai kutyus követte, így már lett neki is egy munkahelyi társa, Bella. Igazi kis szeretetbombák, a többi kollégának is hatalmas energiákat adnak, a kis rohangáló stresszoldó szőrpamacsok, akik velünk vannak minden nap.

Egyszerűen annyira aranyosak és mókásak tudnak lenni, hogy nem lehet velük betelni. Fontos nekünk a tudatos kutyanevelés, így a reggelt gyakran kezdjük egy közös sétával, hétvégén pedig együtt járnak kutyaiskolába.

Nagyon fontosnak tartjuk a vakvezetőkutya kiképzést. Látássérült gazda élete múlhat a kutyán, jó lenne, ha minél több ember élhetne ezzel a lehetőséggel és lenne egy kutyatársa. Célunkká vált a látássérültek részére képzett kutyák kiképzését hosszútávon támogatni.

Mindenkinek ajánljuk, ha tehetik, vigyék magukkal a munkahelyre a kutyájukat.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: