Munkahelye | AsiaCenter Bevásárlóközpont üzemeltetési iroda

Galéria

AsiaCenter Bevásárlóközpont üzemeltetési iroda
Budapest
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefon:
+36061688888
Weboldal:

Az AsiaCenter Család és Állatbarát Bevásárlóközpont immáron 6 éve nyitotta meg kapuit a házi kedvencekkel vásárolni érkezők előtt.

Ezzel egy időben az irodák - így a bevásárlóközpont üzemeltetési irodája, valamint az épületben található irodák nagyobb része is - állatbaráttá vált. Napi szinten jelenleg 6 négylábú kollégánk jár be az üzemeltetési irodába, név szerint Mushu, Kalács, Zénó, Bodza és a 2022-es év két új kutyusa, az ördögien cuki Dante és a fehér baba kutyus, Ruby.

Természetesen vannak vendégeink is, így továbbra is jár hozzánk pl Mimó. Kutyusaink közül hárman mentett ebek. Az irodánk területén minden kutyusnak saját helye és játszó területe van, nem is beszélve a sok közös játékról és hatalmas tetőkertről, amely minden nap közös futások, hempergések és rágcsálások helyszíne.

A tetőkertben kaki gyűjtő zsákok segítik a gazdikat a terület tisztántartásában. A négylábú kollégák szabadon mozognak az osztályok között és minden kétlábú kollégánk örömmel és egy-egy jó falattal fogadja őket. Nálunk a kutyusok a megbeszélések, meetingek állandó tagjai, kiegészítik és jobbá teszik a csapatot, hozzájárulnak a kellemes és vidám munkahelyi légkörhöz. Szavazzon Ön is az AsiaCenter irodájára, hogy mi lehessünk az Év Kutyabarát Munkahelye!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: