Munkahelye | UX studio

Galéria

UX studio
Budapest
Cím:
1066 Budapest, Mozsár utca 16.
Telefon:
+36305883019

A UX studioban olyan digitális termékeket tervezünk, melyek megkönnyítik a felhasználók hétköznapjait.

A koncepciótól a stratégia-alkotáson át a végleges designig partnerként kísérjük ügyfeleinket. Csapatunk magyar és nemzetközi ügyfelekkel dolgozik a legkülönbözőbb iparágakból. Főként web és mobil platformokra tervezünk használható és szerethető termékeket – de IoT, service design és streaming projekteket is vállalunk. Olyan híres cégekkel dolgoztunk már együtt, mint például a Google, Netflix és HBO. Cégünk tíz évvel ezelőtti alapítása óta kutyabarát munkahelyként működik.

Nálunk a kutyusok mindig szívesen látott kollégák, feljárási joguk van az iroda összes kanapéjára és babzsákfoteljére. Csapatépítők, céges elvonulások esetén is úgy keresünk helyszínt, hogy lehetőleg állatbarát legyen. A járvány óra hibrid formátumban dolgozunk, így jelenleg az irodában általában nincs annyi kutya naponta, mint előtte. Azonban a chat alkalmazásunkban külön csatornája van a négylábú kollégáknak, nem csupán kutyusok, de más háziállatok képeit és híreit is szívesen látjuk.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: