Panzió/vendégház | Margaréta Garden & SPA

Galéria

Margaréta Garden & SPA
Eger
Cím:
3300 Eger, Vitkovics u. 2.
Telefon:
+36303277600

A Margaréta Garden & SPA Eger szívében található stílusos, barátságos, felnőttbarát négycsillagos mini hotel, a belvárostól mindössze pár perc sétára, mégis csendes övezetben.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a vendég otthon érezze magát nálunk. Célunk, aki hozzánk ellátogat, barátként távozzon. Igazán állatbarát hely vagyunk, és ezt nem csak úgy mondjuk, valóban. Méret, szín, fajta nem számít. Nálunk nem megtűrt lények, igazi családtagok a kisállatok. Mivel nálunk a kutyus épp olyan vendég, mint a gazdi, az ő kényelmük is nagyon fontos számunkra, ezért a ház több pontján friss vizet találnak, kutyajátékok várják őket és a szobában etető és itató tálkákat készítünk be.

Szívesen ajánlunk kutyás futkározó helyeket, kutyabarát éttermeket, kávézókat, hiszen ezekre a helyekre mi is járunk. A mi Sparconk igazi vendéglátó. Azonnal megszaglász mindenkit, boldog farokcsóválással alig engedi be a vendéget. A vendég kutyákkal is nagyon jól kijön, amolyan terápiás kutya ő. Nem csak szállást adunk, hanem vidám, családi környezetet is. A gazdag büféreggelink házias meleg és hideg ételekkel, italokkal, korlátlan pezsgő fogyasztással a biztosíték arra, hogy jól induljon a nap.

Különleges, csak párok, kisebb társaságok feltöltődését szolgáló privát spa területünk van jakuzzival, finn szaunával, relaxációs sófallal és bátran állíthatjuk, hogy a masszázsunk a város egyik legjobbja. Mindeközben nem kell aggódni a kedvencek miatt sem, vigyázunk is rájuk, míg a gazdik kikapcsolódnak.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: