Étterem | Hari Kebab

Galéria

Hari Kebab
Budapest
Cím:
1078 Budapest, István utca.6
Telefon:
+36205146783
Weboldal:

Ez több mint gyorskaja, ez HARI KEBAB! 2017 márciusában indult hódító útjára a fővárosi Hari Kebab a Keleti Pályaudvartól csupán néhány perc sétára, az Állatorvostudományi Egyetem tőszomszédságában.

Kezdettől fogva szerettünk volna kitűnni a főváros megszámlálhatatlan kebabozója, gyorsétkezdéje közül nem csak az ételek minőségében, hanem az egész élmény összességében egyaránt. Meg akartuk mutatni, hogy van élet a mikrózott gyorskajákon túl és igenis lehet éttermi színvonalon is alkotni ebben a műfajban.

A jól megtanult alapokhoz saját ötleteinket is hozzátéve, egy saját stílusú, egyedi kebabozót hoztunk létre, ahol a páratlan ízélményen kívül a kellemes, családias hangulat megteremtése volt mindig is legfőbb célunk, minél több elégedett vendéggel. Eddigi tapasztalataink alapján büszkék vagyunk rá, hogy aki egyszer betér hozzánk, az utána velünk álmodik és rögtön visszavágyik. Igyekszünk évről-évre, időről-időre megújulni, fejlődni a minél tökéletesebb vevőélményt és minőségi vendéglátást szem előtt tartva.

Helyben sütött, friss piták, emberes adagok, különleges, egyedi ízek és összeállítások. Nálunk egyedülálló módon találkozik a kellemes, családias környezet a bisztró hangulattal. Ráadásul állatbarát hely is vagyunk egy egyedülálló kutyaponttal, ingyenes chipolvasóval, 2017 óta pedig zsinórban ötször is az ÉV Kutyabarát helye lettünk a fővárosban étterem kategóriában a közönség szavazatai alapján!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: