Cukrászda | Márton Cukrászda

Galéria

Márton Cukrászda
Balatonlelle
Cím:
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 241
Telefon:
+3685554951

A Márton cukrászda 1979 óta üzemel Balatonlellén a Rákóczi út 241-es szám alatt, a Spar szupermarkettel szemben, Márton Lajos mestercukrász üzemeltetésével.

Süteményeink, sós termékeink és fagylaltjaink kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. A négylábú kedvenceket friss vízzel, fekhellyel és kihelyezett jutalomfalattal várjuk a belső térben és a teraszunkon egyaránt. Nyáron kutyafagylalt is kapható a kutyusok részére, egész évben pedig házi készítésű kutyasütit és születésnapi tortákat készítünk rendelésre.

Cukrászdánkban chip olvasó található, valamint adománygyűjtő perselyek, mivel támogatjuk a helyi civil állatvédő szervezetek munkáját, megmaradt pogácsáinkat a mentett kutyusok részére ajánljuk fel.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: