Panzió/vendégház | Mádon vagyok Vendégház

Galéria

Mádon vagyok Vendégház
Mád
Cím:
3909 Mád, Táncsics utca 109.
Telefon:
+36304513844
Weboldal:

A Mádon vagyok Vendégház, a híres Tokaj-hegyaljai borvidék egyik legszebb településén Mádon található.

A település számos kiváló borpincével, patinás étteremmel, helyi specialitással büszkélkedhet. A Vendégház hangulatos szőlőlugassal, napozó terasszal, infraszauna házzal és nagy zárt kerttel rendelkezik. Ahhoz hogy tökéletes és zavartalan legyen a pihenés, a ház csak egyben foglalható le. Tehát csak a Tiétek!

A ház berendezésének kialakítása során törekedtünk arra, hogy egy otthonos, barátságos légkör fogadja a vendégeket, a kertben pedig kényelmes és pihentető legyen az itt töltött idő. A házban két kétágyas hálószoba - akár külön bejárattal 2-4 fő részére biztosít kényelmes szállást - valamint egy zuhanyzós fürdőszoba és egy világos, tágas amerikai konyhás nappali áll az ide utazók rendelkezésére.

A ház gyerek- és kutyabarát. Kérjük kutyussal érkező vendégeinket időben jelezzék, hogy kedvencükkel érkeznek, hogy nekik is készülhessünk bekészítésekkel. :) Szeretnénk, ha az itt és Mádon eltöltött idő egy meghatározó élmény lenne a vendégeink számára, kihasználva a gyönyörű borvidék adta minden lehetőségét. Ezt tükrözi a Vendégház neve is, Mádon vagyok Vendégház.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: