Munkahelye | Spice Communication

Galéria

Spice Communication
Budapest
Cím:
1022 Budapest, Detrekő utca 12.
Telefon:
+36304626074

Sziasztok, Marcipán vagyok, rendhagyó módon egy cica. Muszáj volt nekem a mancsomba vennem ennek a kis bemutatkozónak a megírását, mivel kutyakollégáim, a szokásos módon, egy picit túllelkesedtek (meg, bevallom, hogy a callt, amin megbeszéltük a feladatkiosztást, pont a napi 10 szundim egyikének időpontjába szervezték, és így nem vettem észre, hogy ennek megírását én kaptam).

Egyébként én 100%-ban home office-ban vagyok, de mind gazdimtól, mind a kutyusoktól annyi beszámolót kapok az irodai életről, hogy néha kedvem lenne nekem is bemenni.

Töpi és junior tanítványa, Barney talán a legaktívabbak. Barney azon túl, hogy a kreatív csapatot erősíti, animátor szerepet is betölt: ha észreveszi, hogy egy kolléga egy picit túl sokáig van csendben, rögtön megjelenik a labdájával. A kreatív osztály harmadik lakója Michael, akinek szinte soha nincs kedve 4 lábbal a földön állni.

Rajtuk kívül Hairy Styles és Lenke szeretnek a legjobban az irodában lenni, és igazuk is van, sztárstátuszukhoz méltó rajongás várja őket az épület minden emeletén, és gyakorlott felügyelőkként már tudják, hol süt be a legmelegebben a nap egy jó kis délutáni sziesztához.

A benti falka szinte hétről hétre bővül, nemcsak állatokkal, de állatrajongókkal is, akik nem győzik eleget gyömöszölni a négylábúakat, miközben azt fejtegetik, hogy a simogatás segít az ügyfél- és fesztiválkedvenc ötletek kitalálásában.

De vajon nektek a mi irodánk bemutatkozója a kedvencetek? Mutassátok meg egy szavazattal!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: