Üzletközpont | Korzó Bevásárlóközpont

Galéria

Korzó Bevásárlóközpont
Nyíregyháza
Cím:
4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1.
Telefon:
+36208238131
Weboldal:

Mindent, amire szükséged van, megtalálsz egy helyen a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpontban! Színes árukínálattal, változatos szolgáltatásokkal és 640 férőhelyes mélygarázzsal várja kedves vásárlóit a nagyvárosi életérzést nyújtó shopping center.

2021. szeptemberében a Korzó Bevásárlóközpont csatlakozott a kutyabarát helyszínekhez, amely hatalmas öröm a helyieknek. Egy biztos: a Korzó már az első kutyabarát hónapjában sem tétlenkedett és terveik szerint továbbra is hasonlóan nagy szerepet tölt majd be a kutyás vásárlás a bevásárlóközpont életében.

Számos helyi kutyás partnerrel együttműködést kezdeményeztek és a Good Boy tréning&panzióval karöltve leforgattak egy oktatóvideót a kutyás vásárlásról. Helyszíntől függetlenül érdemes mindenkinek megtekinteni, profi tanácsokat ad arról, hogy mire figyeljünk, ha négylábú kedvencünkkel indulunk vásárolni. Szeptember 18-án pedig a nyíregyházi gazdik közösen ünnepelték meg a Korzó téren, hogy kedvenc bevásárlóközpontjuk kutyabarát lett. A kutya szépségverseny mellett a gazdik izgalmas kvízjátékon vehettek részt, érdekes bemutatókat hallgathattak meg és ráadásul a megyei tacskótalálkozónak is helyszínt adott a Korzó, így sok kis virsli is rohangált a Korzó előtt!

A Korzó social media kommunikációja önmagáért beszél, érdemes ellátogatni az oldalunkra – öröm látni a változatos kutyabarát aktivitásokat!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: