Munkahelye | Exclusive Tours Utazási Iroda

Galéria

Exclusive Tours Utazási Iroda
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Kossuth utca 6.
Telefon:
+36703705979

Az Exclusive Tours Utazási Iroda 2013 óta kutyabarát munkahely. Mazsika a gazdival jár dolgozni az irodába.

Napja nagy részét az ügyféltérben tölti, ahol várja az ügyfeleket és jónéven vesz egy kis simogatást tőlük. Besegít a munkába, és ha elfárad az asztal alatti kis kuckójában szunyókál, néha horkol is. Megbeszélés közben természetesen az övé az egyik fotel.

Szívesen látunk vendégül más kutyusokat is hiszen kutyabarát üzlet is vagyunk. Az Állatvédő Egyesület Veszprém részére folyamatosan gyűjtünk támogatást. Mazsika részvételével kutyás autóbuszos utazásokat is szervezünk, ahol bejárhatjuk Magyarország szép tájait, és az utakat nemcsak a gazdik, hanem a kutyusok is élvezik.

Kérünk Benneteket, hogy szavazzatok ránk! Köszönjük! Mazsika és az Exclusive Tours dolgozói

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: