Étterem | Brix Bistro

Galéria

Brix Bistro
Hévíz
Cím:
8380 Hévíz, Rákóczi utca 16-18.
Telefon:
+3683900125
Weboldal:

Hévíz belvárosában a különlegesen kialakított „Brix Bistro” névre keresztelt a’la carte éttermet is megéri kipróbálni, már csak azért is, mert fő specialitása a szezonális és hagyományos alapanyagok felhasználása mellett az új gasztronómiai trendek bemutatása kreatív és különleges ízkombinációkkal.

Mindezt pedig egy olyan újszerű designnal megálmodott és a legújabb irányzatoknak megfelelő környezetben teszik, amely a népszerű turisztikai célpontban eddig nem volt jelen. A Brix Bistro borkóstolókkal, tematikus estekkel, élőzenével, kávé- és koktélkülönlegességekkel várja Vendégeit.

A gasztronómiai élményt a változatos bor-és kávékínálat tovább színesíti, az itallapon a hazai és nemzetközi borok széles választéka mellett számos kávékülönlegesség is szerepel. A Brix Bistro családi és üzleti összejövetelek ideális helyszíne.

A bisztró terasza pedig újabb lehetőségeket és élményeket rejt magában télen és nyáron egyaránt! Valamint a négylábú Kiskedvencek egyik kedvenc belvárosi helyszíne is.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: