Panzió/vendégház | The Nook - Balatonkiliti

Galéria

The Nook - Balatonkiliti
Siófok
Cím:
8600 Siófok, Rákóczi Ferenc utca 21.
Telefon:
+36305996282

Kutyabarát, stílusos vidéki vendégház Balatonkilitin, Siófok külvárosában.

A The Nook története 2019 elején kezdődött, amikor úgy döntöttünk összeköltözünk Édesanyámmal, akinek egészségi állapota miatt elkezdtünk családi házakat nézegetni. Régi álmom volt egy vendégház üzemeltetése, kifejezetten kutyával utazók részére. Így történt, hogy a Balaton Budapesthez közeli részén kezdtünk el keresgélni és második háznézőnk Kilitire vezetett.

2019 júniusában vettük át a ház kulcsait Balatonkilitin és megkezdődött a felújítás. A ház kisebbik része képezi a The Nook – Balatonkiliti projektet a házhoz tartozó 600m2-es lépcsőzetesen kialakított, zárt kerttel és barbecue sarokkal. Ezt az önálló, ~70m2-es, két szintes vendégházat szépítgejtük, bővítjük.

Első kutyás vendégeinket 2020 májusában fogadtuk és örömmel tapasztaltuk, mekkora a kereslet igényes kutyabarát szállásra. A ház nagyobbik részében éldegélünk hárman és a vírushelyzet óta itthonról dolgozunk. Jómagam relokációval foglalkozom egy nemzetközi cégnél, párom az IT szektorban dolgozik. Édesanyám nyugdíjas. 3 éves csau csau kutyánk, Blue illetve 7 éves, örökbefogadott szintén csau csau kutyánk, Aragorn is velünk laknak és lelkesen várják négylábú vendégeinket.

Szeretettel látunk Mindenkit kutyástól, macskástól, családostól hosszabb-rövidebb távra egyaránt!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: