Szálloda | Tisza Balneum Hotel****

Galéria

Tisza Balneum Hotel****
Tiszafüred
Cím:
5350 Tiszafüred, Húszöles út 27.
Weboldal:

A Tisza Balneum Hotel a Tisza-tó partján található négycsillagos szálloda, a vadregényes környezet számos izgalmas felfedeznivalót kínál a kutyáknak és gazdáiknak egyaránt.

A szállodakomplexumot egy kétemeletes 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 16 különálló kétszintes tóparti apartmanház alkotja. A szálloda örömmel fogadja a házi kedvenceket is, érkezéskor welcome jutalomfalattal kedveskedve nekik. A szálloda wellness részlege fedett és szabadtéri medencékkel, szaunával, wellness és kozmetikai kezelésekkel várja a vendégeket, a közeli kutyabarát strandon pedig a négylábúaknak is kínál felfrissülési lehetőséget.

A Tisza Balneum Hotel a kényeztető pihenés és aktív kikapcsolódás tökéletes kombinációját kínálja, a gyalog-és és csónaktúrák, valamint a környékbeli látnivalók nem csak a vendégeknek, hanem a kutyáknak is felejthetetlen élményt nyújtanak. A szálloda étterme a nemzetközi és regionális ételspecialitások mellett a magyar borok széles választékát kínálja.

Az egyedülálló tóparti panorámával bíró étteremteraszon a házi kedvencek is szívesen látott vendégek, a gazdik asztala mellett őket egy tál friss hideg víz várja.

A Tisza Balneum Hotel ideális választás mindazoknak, akik kutyájukkal együtt pihentető, egyben tartalmas feltöltődésre vágynak.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: