Kávézó | Sarki Fűszeres

Galéria

Sarki Fűszeres
Budapest
Cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 53-55.
Telefon:
+3630 347 7037

A Sarki Fűszeres egy ikonikus kutyabarát hely a reggelik és gourmet ételek szerelmeseinek egy olyan környezetben, ami szőlőfürtökkel övezett borvidékre repít, nem szab határt a képzeletnek és kellemesen árnyékolt.

A központi elhelyezkedés csak fokozza a szerethetőségét, hiszen Budapesten a Pozsonyi úton található ez a saroknyi, gazdagon megpakolt éléskamra reinkarnáció. A hely több funkciót lát el. Korántsem egy egyszerű delikátesz.

Tiszteljük a hagyományokat, de nyitottak vagyunk az újdonságok beemelésére. Reggeli kínálatunk hagyományos értékéken alapul, hagyományos elkészítési módok felhasználásával. Bár ebéd és vacsora kínálatunkban szereplő ételeink elkészítése során teret kap az új hullám és némi konyhai rafinéria.

Az ínyencek ezen a sarkon 6 ország minőségi sajtjait, 5 ország sonkáit és 15+ borvidék borait kóstolhatják. Az ízlelőbimbók ezektől garantáltan örömtáncot járnak. A házi kedvenceknek kutyatáp, friss víz és ínyenc falatok vannak bekészítve. Az üzletben egyre nagyobb szerepet játszik a könyezettudatosság. Lebomló szívószálakat használunk, saját vászontáskánk és pékárura is használható öko szüttyőnk van.

Télen galéria, nyáron pedig a jellegzetes fedett teraszunkon pihennek a vendégek és a négylábú praclik, ami egy kis sziget az újlipóciai flaszteren.

Egy nagy család vagyunk Újlipóciában, ahová szívesen térnek vissza a vendégek, hiszen ezen a sarkon mindig szívesen látják őket és még a háziállatok is előre tudják, hogy már ki van készítve nekik az a bizonyos falat.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: