Munkahelye | AGORA Szombathelyi Kulturális Központ

Galéria

AGORA Szombathelyi Kulturális Központ
Szombathely
Cím:
9700 Szombathely, Március 15. tér 5.
Telefon:
+3694312666

Vas megye legnagyobb kulturális intézménye az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ.

Az intézmény központja az AGORA-Művelődési és Sportház. A koncertek, színházi-, tánc- és ismeretterjesztő előadások, gyermek és családi programok, kiállítások száma évente több mint 1000, látogatóink száma pedig meghaladja a 450 ezret. Az intézmény dolgozói munkájuk nagy részét a programok előkészítése során a színfalak mögött, az irodákban végzik.

A munkatársak összesen 10 kutyát nevelnek, név szerint: Pici, Yoda, Zsömi, Yvi, Bátor, Mufi, Dió, Pompi, Bepe és Petike. A kutyusok alkalmanként elkísérik gazdáikat a munkahelyükre, a kedvencek láthatóan szívesen töltik idejüket az AGORÁBAN. Már az információs pultnál elkezdődik az üdvözlés és mire az irodákig elérnek, addig jó pár simogatást begyűjtenek. A barátságos fogadtatás mellett előkerül a friss víz, a kutyajáték, amit az ebeknek rendszeresítettünk.

A kutyák közül többen iskolába jártak, sőt továbbképzéseken is részt vettek. A kutyaiskolák oktatói és diákjai, a helyi állatvédő szervezetek munkatársai és az általuk gondozott kutyák, valamint Potter, a vakvezető kutya gazdijával is rendszeres vendégeink. Ilyenkor a nagyközönség is találkozhat az AGORA család kutyusaival.

Örömmel konstatáljuk, hogy a kutyák jelenléte minden esetben pozitív légkört teremt, a tolerancia és empátia ilyenkor szinte tapintható az intézményben csakúgy, mint a nedves nózik és a simogatni való buksik! Szeretünk együtt dolgozni, szeretjük, ha velünk vannak!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: