Munkahelye | United Consult K2 Kft.

Galéria

United Consult K2 Kft.
Budapest
Cím:
1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 6.
Telefon:
+3617912227

Mi a United Consultnál rajongunk kis kedvenceinkért, semmi pénzért nem válnánk meg tőlük nap közben sem.

Win-win: minket cuki bundások támogatnak a munkában, nekik pedig jár ezért a hasvakarás és némi jutalomfalat. Informatikai cégként gyakran a jövő technológiáit kutatjuk és építjük, magas fordulatszámon pörgünk, ám nincs annál megnyugtatóbb, mint amikor egy buksi fej az ölünkbe nehezedik és jelzi, hogy ideje vele törődnünk.

Kis- és nagykutyáink mindig ügyelnek rá, hogy jó hangulatban teljenek napjaink, és gondjuk van arra is, hogy felálljunk íróasztalaink mögül, és kimenjünk velük labdázni az irodánk mellett számunkra fenntartott füves részre, ezzel is ügyelve a mi egészségünkre.

Kutyusaink elmaradhatatlan részesei az UC közösségnek, színt visznek a mindennapjainkba és végtelenül hálásak vagyunk a támogatásukért.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: