Romkocsma | zip's BEER and Tapas

Galéria

zip's BEER and Tapas
Miskolc
Cím:
3530 Miskolc, Széchenyi István u. 26.
Telefon:
+36204136798
E-mail:
Weboldal:

A zip's BEER & Tapas a zip's brewhouse sörfőzde második gourmet-italozója és -falatozója 20 sörcsappal, Miskolc üde Szinva teraszán.

A jól bevált zip's BEER & Restaurant után másképp is meg akartuk formázni azt, amit még izgalmasnak tartunk a világban. 3 erős talapzatunk a craft sör, a kreatív tapasok és a magas bárkultúra. Ezt a tripla dinamitot kínáljuk magas minőségben. A zip's saját kínálatán kívül folyamatosan tartunk vendégsöröket, válogatott magyar és külföldi sörfőzdéktől is. Ez a nemzetközi „craft beer bár“ profil kap méltó társat kreatív magyaros és nemzeti tapasok formájában.

A 'Tapas állandó, pezsgő gasztroesemények színtere, ahol szívesen látjuk a kutyás vendégeket is. Lobbanékony együttműködő kedvünk nyomán termékeink mellett nemes ügyek is születnek. Szívügyünk a házi kedvencek védelme és a felelős állattartás. Együttműködünk a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvánnyal: a szervezet számára jótékonysági koktélestet is szerveztünk már. Csatlakoztunk a Virtuális Örökbefogadás programjukhoz is: társüzleteinkkel együtt, mindhárman adoptáltuk a Miskolci Állategészségügyi Telep egy-egy régi lakóját, a valódi gazdik megtalálásáig. Segítettük napi étkezésüket, vitaminhoz jutásukat, sétáltattuk őket és médiakampánnyal inspiráltuk örökbefogadásukat. #kutyabarát működésünk alapvető. Van nálunk saját készítésű zip's kutyaitató, jutalomfalat és lebomló összeszedő zacskó. Legújabb vívmányunk a különleges kutyasör. Így gazda és társa kvázi együtt sörözhet.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: