Munkahelye | Morpho

Galéria

Morpho
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Seregély u. 12.
Telefon:
+3614880255
E-mail:
Weboldal:

Több kutatás és tanulmány bizonyítja, hogy a kutyák a munkahelyen pozitív hatással vannak ránk. Ha ők jelen vannak több a mosoly az arcokon, jobban viseljük stresszt, jólesik kimenni velük a friss levegőre és olyanok is „kutyázhatnak” akiknek ez nem a mindennapok része.

A Morpho egyszer csak kutyabarát munkahely lett, és ma már inkább az a kérdés, hogy éppen hány kutya bandázik az irodában. Valójában mindez nem egy döntés eredménye volt, hanem mondhatjuk, hogy így alakult, de most már elképzelhetetlen lenne, hogy ne így legyen. A COVID-19 valamennyiünk életét felbolygatta, hiszen a tavasszal kezdődő állandó home office különféle kihívások elé állította a kollégákat.

A bezártság és az állandósult laptop előtti munkavégzés, valamint az online meetingek garmadája több kollégánkat is arra ösztökélte, hogy új négylábú kiskedvenccel bővítsék családjukat, ezzel jelentősen növelve a Morpho kutyák létszámát. A kutyabarát munkahely, mint olyan, már nem csak az irodánkra igaz, hanem kiterjedt az otthonunkra is, és kiskedvenceink a videó hívások állandó résztvevőivé váltak.

Kutyusaink nem egyszer a megbeszélés közben oda-vissza ugatással üdvözlik egymást, és mi is szinte mindig ejtünk pár szót róluk, hiszen kutyák, cicák és kisállatok nélkül nem lennénk azok, akik vagyunk.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: