Munkahelye | DOT Creative

Galéria

DOT Creative
Budapest
Cím:
1123 Budapest, Nagyenyed utca 16. fszt. 1.
Weboldal:

A DOT Creative folyamatosan arra törekszik, hogy jobbnál jobb szolgáltatásokkal álljon az ügyfelek rendelkezésére.

A DOiTbetter krédó cégünk egyik alapköve: mindig, mindenben jobbak szeretnénk lenni! A munkavállalóink személyes fejlődésére kiemelten figyelünk, hiszen az ez által megszerzett új kvalitások, képességek a cég érdekeit is szolgálják. Közülünk sokak életében kiemelt szerepet kapnak a kutyák, irodánkat gyakran boldog csaholás tölti meg.

A hozzánk érkező kollégáknak már az állásinterjúkon felcsillan a szeme a háttérben kopogó négylábúk hallatán, és a vizestálak látványa már egyértelműen mutatja: ez egy kutyabarát iroda. Éppen ezért a DOiTbetter krédó itt is érvényes, arra törekszünk, hogy az iroda még biztonságosabb és komfortosabb legyen a kutyáink számára: magasabb, elérhetetlenebb kukákat szereztünk be, állatbarát tisztítószereket használunk, a szüneteket pedig rövid játékokra is kihasználjuk.

Kutyáink sokfélék, így gyakran segítjük egymást tanácsokkal, és az irodai összeszoktatásban is egy már kialakult rutint követünk. Jelenlétük sokszor terápiás hatással bír, bizonyított tény, hogy simogatásuk oldja a stresszt, így egy-egy dolgosabb nap során a kitartásunkat és munkakedvünket növelik, ezzel is segítve minket közös céljaink elérésében. Nagyon sok segítséget kapunk bundás barátainktól abban, hogy a DOT-ot és a kutyázást hasonlóan éljük meg: mindkettő esetében a legjobbra törekedjünk.

Köszi nektek Kátya, Saci, Dancey, Tofu, Pumba, Cody, Menta, Cirka, Sámli, Rézi.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: