Étterem | Creppy Palacsintabistro Debrecen

Galéria

Creppy Palacsintabistro Debrecen
Debrecen
Cím:
4028 Debrecen, Laktanya utca 50.
Telefon:
+36 70 232 64 17

A Creppy PalacsintaBistro Debrecen a régió egyik legnépszerűbb étterme, legkivételesebb gasztronómiai attrakciója, a nemzetközi szinten is rendkívüli elismertséggel rendelkező Creppy palacsinta különlegesség és minőség képviselője.

A Creppy palacsintáinak kiemelkedő népszerűsége több, mint tíz éve ragadja magával vendégeit a palacsintás vendéglátás prémium világába. Zászlónkra a különlegesség és a vendégközpontúság jelszavait varrtuk, mint fő működési irányelveket.

Fő célunk a kivételes Creppy palacsinta élmény átadása minden egyes vendégünknek, mely által igazi királynak érezhetik magukat a Creppy PalacsintaBistro Debrecennél eltöltött idejük alatt, mely a legkiválóbb debreceni étteremek közé nőtte ki magát rövid idő alatt. Étlapunk sós és édes Creppy fogásai messzeföldön híres, teljesen egyedi palacsintás mágiák, melyek hatalmas népszerűséggel csábítják a palacsinta rajongókat, melyek mellett éttermünkben folyamatosan szolgálunk újdonságokkal is.

A Creppy PalacsintaBistro Debrecen a kivételes Creppy élmény debreceni étterme, mely a legkiválóbb palacsintás utazást garantálja minden vendége számára. Ráadásul kutyával is élvezheted a nálunk töltött időt.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: