Panzió/vendégház | Körtefa Vendégház

Galéria

Körtefa Vendégház
Alsópetény
Cím:
2617 Alsópetény, Béke utca 10.
Telefon:
+36202233441

A Körtefa Vendégház egy omladozó, falusi kisház újraálmodása.

Fedett tornácán a szúette fapadot reggeltől kezdve beragyogja a napsütés, ennél talán csak a táblás üvegablakokkal körülölelt, kis verandán esik jobban a napfürdőzés egy kiadós séta után. Udvarán, éppen a paddal egy vonalban körtefa magaslik és termi a zöldessárga, illatos, szemcsés húsú gyümölcsöket.

A négy napraforgós minősítésű házban három, teljesen felszerelt, otthonos szoba, szobánként külön fürdőszobával várja az itt pihenni vágyókat. A konyhában, ahogy ez a ház legfontosabb részéhez méltó, csikótűzhely ontja magából a meleget, a konyhaasztal piros kockás abroszára bőven felfér egy nógrádi finomságokból összerakott reggeli kosár :-).

A nyári melegben májustól szeptember végéig a medence hűs vize ad felfrissülést. Férőhely: 3 szoba; 6 fő + 2 fő részére pótágyazási lehetőség.

A szállás ára tartalmazza:

● teljesen felszerelt konyha

● a fürdőben hajszárító, törölköző bekészítés

● fedett parkoló két autó részére

● ingyenes Wi-Fi használat

● kutyafekhely, kutyatörölköző, etető- és itatótál

● medence használat

● napozóágyak

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: