Étterem | Hari Kebab

Galéria

Hari Kebab
Budapest
Cím:
1078 Budapest, István utca 6. Fsz
Telefon:
+36205146783
Weboldal:

2017 márciusában egy nagy álom vált valóra a Hari Kebab megnyitásával. Nagyon untuk már, hogy külföldre kell utazni egy normális kebabért és hogy szinte mindenhol ugyanazt a klasszikus gyorséttermi, egyhangú összeállításokat lehet csak kapni idehaza. Kezdettől fogva szerettünk volna kitűnni a főváros megszámlálhatatlan kebabozója, gyorsétkezdéje közül nem csak az ételek minőségében, hanem az egész élmény összességében egyaránt. Meg akartuk mutatni, hogy van élet a mikrózott gyorskajákon túl és igenis lehet éttermi színvonalon is alkotni ebben a műfajban.

A jól megtanult alapokhoz saját ötleteinket is hozzátéve, egy saját stílusú, egyedi kebabozót hoztunk létre, ahol a páratlan ízélményen kívül a kellemes, családias hangulat megteremtése volt mindig is legfőbb célunk, minél több elégedett vendéggel. A kezdeti problémák, nehézségek és kudarcok ellenére *töretlenül kitartottunk elképzelésünk, célunk és álmunk mellett, rengeteg munkával, tanulással és fejlesztéssel igyekeztünk a felszínen maradni a hatalmas konkurencia tengerében.

Eddigi tapasztalataink alapján büszkék vagyunk rá, hogy aki egyszer betér hozzánk, az utána velünk álmodik és rögtön visszavágyik. Igyekszünk évről-évre, időről-időre megújulni, fejlődni a minél tökéletesebb vevőélményt és minőségi vendéglátást szem előtt tartva. Helyben sütött, friss piták, emberes adagok, különleges, egyedi ízek és összeállítások, pénztárcabarát árak.

Nálunk *páratlan módon találkozik a kellemes, családias környezet a bisztró hangulattal Budapest VII. kerületében, a Keleti Pályaudvartól pár perc sétára, ráadásul állatbarát helyként büszkélkedhetünk egy egyedülálló kutyaponttal, ingyenes chipolvasóval. 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben is a közönség szavazatai alapján az ÉV Kutyabarát helye lettünk a budapesti éttermek kategóriában és ezt a csodás hagyományt szeretnénk továbbra is fenntartani!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: