Szálloda | Gotthard Therme Hotel & Conference****

Galéria

Gotthard Therme Hotel & Conference****
Szentgotthárd
Cím:
9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/b
Telefon:
+3694554066

Magyarország legnyugatibb városában, Szentgotthárdon található 4 csillagos Gotthard Therme Hotel & Conference 148 tágas és kényelmes szobája felhőtlen kikapcsolódást biztosít minden korosztály és a család négylábú tagjai számára is.

A kutyusokat minden esetben veletek, a gazdikkal egy szobában szállásolunk el. A szobába bekészítve fekhelyet, tálat, piszok összeszedő zacskót és jutalomfalatot biztosítunk! Igény esetén egyéb eszközöket (pl. nyakörv, póráz, kullancs eltávolító kanál) igényelhettek a recepción. A szálloda nyugodt, csendes, zöld övezeti területen fekszik.

Az éttermünk terasza a Hotel saját kertjére nyílik, így egy rövidebb délutáni játékért, levegőzésért nem kell messzire mennetek. Hosszabb sétákért érdemes a recepciónkon érdeklődnötök, kiváló sétaútvonalakat tudunk ajánlani, ha kutyával érkeztek. Nálunk, a Gotthard Hotelben a család négylábú tagja sem marad ki a kulináris élvezetekből.

A kutyusoknak készült étlapunk fogásai nem tartalmaznak semmilyen állati mellékterméket, kizárólag jó minőségű hús és zöldség felhasználásával készülnek. Az eledelek hypollaergének, gabona- és gluténmentesek, illetve mentesek tartósítószerektől, színezékektől és ízesítőszerektől, ízfokozóktól.

Az étlapunkon szerepel snack, különböző ízesítésű eledelek kis- és nagytestű kutyáknak, valamint a séfünk napi ajánlata is!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: