Szálloda | Petneházy Club Hotel

Galéria

Petneházy Club Hotel
Budapest
Cím:
1029 Budapest, Feketefej u. 2- 4.
Telefon:
+3613918010

Mit jelent a kutyabarát szállás szolgáltatás szerintünk?

Kutyusod számára hatalmas zöld terület, ahol szabadon játszhat; kutyamedence, kizárólag a négylábúak számára; kertkapcsolatos faházak (melyekben a gazdik számára saját szauna áll rendelkezésre!); kutyabarát személyzet; meglepetés csomag, fekhely, prémium kutyatáp bekészítés minden négylábú érkező számára!

A Budai hegyek ölelésében elhelyezkedő szálloda komplexum területén a gazdik kedvülre teniszheztnek, úszhatnak, szaunázhatnak, a kutyusokkal pedig számos túraútvonalat járhatnak be együtt! Éttermünkben is szívesen látjuk a kutyusokat, mérettől függetlenül! Legyen szó romantikus hétvégéről, vagy családi kikapcsolódásról, a Petneházy Club Hotel mint a nyugalom mindennel felszerelt üdülőparadicsoma vár - Budapesten, de mégis távol a város zajától!

Több hektáros, saját belső útrendszerrel rendelkező parkosított területünk a Budai Tájvédelmi Körzetben fekszik, körbekerítve biztosítja a nyugodt séták lehetőségét a négylábú kedvencek számára is! Faházaink, apartmanjaink kényelmesek, tágasak, minden szükséges eszközzel, saját konyhával felszereltek, hogy a kikapcsolódás során semmi ne hiányozzon!

Télen-nyáron várjuk vendégeinket, négylábú családtagjaikkal együtt! Petneházy Club Hotel - érkezz hozzánk vendégként, mi családtagként várunk vissza!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: