Cukrászda | FitCandy

Galéria

FitCandy
Budapest
Cím:
1138 Budapest, Viza utca 9-11. A fsz. 3.
Telefon:
+36308504139
Weboldal:

A FitCandy, a Diétás Édességek Szakértője, a Diétás Kávékülönlegességek Specialistája.

Elnyertük az Év legfittebb cukrászdája díjat, valmint mi lettünk az Év kutyabarát cukrászdája különdíj nyertesei is 2018-ban. Egy cukormentes cukrászda vagyunk, ahol minden diétás, mentes, fitt és alakbarát. Termékeink kézművesen, válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.

A FitCandy édességeivel nem kell lemondani az édes ízekről diéta alatt sem! Sőt, termékeinket cukorbetegek, inzulinrezisztensek és ételallergiával élők is fogyaszthatják. (UGYANAKKOR FONTOS TUDNI, HOGY TERMÉKEINKET DIÓFÉLÉKET-, GLUTÉNT-, SZEZÁMMAGOT IS FELHASZNÁLÓ MŰHELYBEN KÉSZÍTJÜK.)

Készítünk egész tortákat, formatortákat, sós termékeket, süteményeket, kekszeket, pohárdesszerteket! Természetesen csakis diétásan! Első cukrászdánk és látvány-műhelyünk a 13. kerületben található. Ott készülnek helyben a finomabbnál finomabb proteines desszertek, diétás torták, formatorták, kekszek, és sós termékek.

Második üzletünk a Westend Shopping Centerben található, amely 2019 októberében nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, óriási sikerrel. Harmadik üzletünk pedig Budán található, a Mammut közvetlen közelében, a Lövőház utcai gasztro sétányon, amely 2020 tavasza óta várja a nassolni vágyókat.

A FitCandy by Sylvia Jarjabka 2018 februárjában jött létre, amellyel egy álmom vált valóra. Mindig is fontos volt számomra az egészséges táplálkozás és a sport. Hosszú évek óta a mindennapjaim része a fitness, ahol versenyzőként is kipróbáltam magam. Végzettségem szerint magyar- és alkalmazott irodalomtudomány szakos bölcsész vagyok, éveken át dolgoztam politikai kommunikációs, majd turisztikai kommunikációs területen, de 2017-ben úgy döntöttem, hogy a hobbim lesz a hivatásom. Dolgoztam személyi edzőként és táplálkozás-tanácsadóként is. Így a táplálkozás és az alakformálás területén megszerzett tudásomat a süteményeink megalkotásában is kamatoztatom, termékeinket a fitness, szépség, egészség jegyében készítjük el vendégeinknek.

Érdemes hozzánk benézni, hiszen szeretettel várjuk a négylábú kis kedvenceket is! A gazdikat diétás fagyival, sütikkel, kávékülönlegességekkel, frissítő limonádékkal, a kutyusokat ajándék, egészséges kutyakeksszel és friss vízzel várjuk.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: