Munkahelye | Cubicfox

Galéria

Cubicfox
Pécs
Cím:
7625 Pécs, Ferenc utca 10./4
Telefon:
+36706326456
Weboldal:

Mi vagyunk a Cubicfox digitális ügynökség különleges munkatársai, és bár a nevünk is arra utal, hogy itt kedvelik a négylábúakat, rókát még nem láttunk errefelé :)

Képzeljétek, van egy szuper kis kuckó Pécs belvárosában, ahova mi is el tudjuk kísérni gazdijainkat, így nem kell otthon szétrágni a papucsokat, amíg ők dolgozni mennek. Reggel már alig várjuk, hogy ki csatlakozik hozzánk aznap. Vajon Bodza a legújabb metál szerelésében érkezik? Riley elhozta ma is a labdáját? Ha szeretnénk, labdázhatunk vagy szaladgálhatunk az udvaron, de a kétlábúak azt is szeretik, ha csak mellettük fekszünk. Itt sosem unatkozunk, valaki mindig foglalkozik velünk. Néha beleugatunk dolgokba, de ennyi azért csak jár nekünk is, ugye? :)

Van egy furcsa bundás barátunk, valamiért őt nem érdekli annyira a játék és a labdák, legszívesebben egész nap egy kosárban aludna – nem értjük, mi ebben a jó, de azért őt is szeretjük. A gazdijaink nagyon szeretik a távolabbi barátainkat is, múltkor is sok-sok finomságot vittek azoknak, akiknek még nem jutott ilyen szuper hely, mint ami nekünk van.

Reméljük, hogy nektek is tetszik a második otthonunk, ha igen, szavazzatok ránk :)

Azért jelentkeztünk, hogy minél többen lássák, milyen szuper dolog velünk együtt dolgozni, hogy még több munkahely legyen kutyabarát! Woof, Riley, Szputyi, Bodza, Benji a kutya, Benji a macska, és egyéb betérő kis vendégek

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: