Munkahelye | Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft.

Galéria

Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft.
Szentendre
Cím:
2000 Szentendre, Duna-korzó 18.

A Szentendrei Kulturális Központ meghatározó szerepet tölt be Szentendre kulturális életében.

Nem csupán a kulturális rendezvényeket, hanem több állami ünnepet is szervez. Emellett működteti a városi mozit, a Barlang szórakozóhelyet, kiadja a városi lapot, és az országos hírű Teátrum is a szárnyai alá tartozik. Alapvetően két helyszínen dolgozunk: a Dunaparti Művelődési Házban, ami nevéből adódóan a festői Duna parton helyezkedik el, valamint a Szentendre és Vidéke szerkesztőségében, ami a Dumtsa Jenő sétálóutcán található. Kollégáink rendezvényszervezők, újságírók, marketing-, kommunikációs- és pénzügyi szakemberek.

Mindkét említett helyszínen a munkavégzés állandó segítői és mentális egészségünk biztosítékai a kutyák, név szerint Chuck, a tacskókeverék, Rózi, a whippet, Szleppi, a tacskó, Hardy a francia bulldog, Gino a máltai selyemkutya és Fuego a weimari vizsla. A legizgalmasabb epizódok életünkben a munkarendi értekezletek, amikor egyszerre vagyunk jelen, ideértve a kutyáinkat is és talán a tolerancia legmagasabb megnyilvánulása az, amikor stratégiai döntések meghozatalakor, beszámolók végig hallgatásakor, a munkánk értékelésének idején, de akár együttműködő partnereinkkel való tárgyalások során is magától értetődő négylábú barátaink jelenléte.

Büszkék vagyunk a munkahelyünkre, és hálásak azért, hogy a ma még nem mindenhol elfogadott módon itt a kutyáink is aktív részesei lehetnek mindennapjainknak.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: