Munkahelye | Oander Development Kft.

Galéria

Oander Development Kft.
Budapest
Cím:
1061 Budapest, Andrássy út 2. III. emelet 1.
Telefon:
+3614267290
Weboldal:

Sziasztok! Mi vagyunk az OANDER... egy része.

Arról, hogy mi is az a weboldal és webshop fejlesztés, hogy kell arculatot tervezni, stratégiát alkotni vagy precízen elmenedzselni egy projektet mi keveset tudunk, de a gazdáink annál többet. Mi csak örülünk a tágas belvárosi irodának, ahol szabadon mászkálhatunk és mindig akad valaki, aki foglalkozik velünk, simogat minket a babzsák fotelben vagy labdázik velünk a hosszú folyosón.

Szükség van ránk a csapatépítőkön is, ilyenkor frizbivel és labdával mozgatjuk meg a monitor előtt elgémberedett kollégákat, a teraszos grillezéseknél pedig lelkes kuktaként segítjük a kétlábúakat.

Bár a home office miatt az utóbbi időben kevesebbet találkozunk, de örülünk, hogy a bezártság alatt is jó pár négylábú kolléga csatlakozott hozzánk. Szavazzatok ránk, hogy megmutassuk a gazdiknak, hogy nem elfogultság ennyire imádni minket!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: