Panzió/vendégház | Pro Village-Franciska major

Galéria

Pro Village-Franciska major
Sopronkövesd
Cím:
9483 Sopronkövesd, Franciska major 50.

Nálunk minden az ember legjobb barátja körül forog! A kutyák szeretete a Pro Village tevékenységi köreinek alappillére.

Két dolgot kapcsoltunk össze: azt az elképzelésünket, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol kutya és gazdája is jól érzi magát illetve azt a projektünket, melynek keretében mentett kutyákat szocializálunk és készítünk fel arra, hogy új családhoz kerülhessenek. A Franciska Major Sopronkövesden, az osztrák határtól karnyújtásnyira gyönyörű, nyugodt környezetben egy 7 hektáros területen helyezkedik el.

Az országban egyedülálló kutyás szálláshelyként négylábú vendégeinket kutyaúsztatóval, agility pályával, valamint minden igényt kielégítő kutyapanzióval várjuk. Birtokunkon egyedi hangulatú, stílusos, saját kertrésszel rendelkező vendégházainkba várjuk a pihenni vágyókat! A 6 modern berendezésű vendégházunk, egy szív alakú tó körül helyezkedik el. Nemcsak a kutyusok, hanem a gazdik is ki tudnak kapcsolódni nálunk!

Saját éttermünkben mesterszakácsunk gasztronómiai remekeit kínáljuk, harmadik generációs szabadulószobánkban bárki kipróbálhatja kombinatorikai képességeit, a relaxálni vágyók számára pedig privát, többfunkciós szaunát biztosítunk.

További információt megtaláltok rólunk a honlapunkon:https://www.pro-village.com/hu/

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: