Kávézó | Bangi Coffee

Galéria

Bangi Coffee
Fehérgyarmat
Cím:
4900 Fehérgyarmat, Mártírok út 16.

Miért a Bangi Coffee? … mert több mint egy szimpla kávézó!

A kávézónkban szívesen látjuk négylábú kedvencedet is, a kutyánk is családtag! Fehérgyarmaton működő Bangi Coffee kávézó várja a kávé szerelmeseit, számtalan kávékülönlegesség, meleg vagy hideg kávés italok, a nitro kávé, vanília fagyis jeges kávé mellett az isteni finom limonádé, koffeinmentes kávé, forró csokik gyümölcs teák is megtalálhatók kínálatunkban, amiket akár a napfényes teraszunkon üldögélve is elfogyaszthatnak vendégeink. Kutyabarát kávézó vagyunk, ahol a barátságos kiszolgálás mellé mindig jár egy mosoly is.

Tudtad, hogy mi nem csak imádjuk a kutyákat, de el is hoztatod őket a kávézónkba, ahol négylábú barátainkat friss vízzel, simivel és kutyafalatkákkal vesztegetjük meg. Szerencsére sokan hozzák magukkal a kutyájukat, így büszkén mondhatjuk el, hogy több négylábú törzsvendégünk is van! A kávézónk helyt ad műtermi fotózásnak is, ahol nem csak a kutyákat fotózzunk profi fotóssal, hanem kutyát és gazdit együtt, így teljes a kép.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: