Étterem | Murcos Bisztró

Galéria

Murcos Bisztró
Nyíregyháza
Cím:
4400 Nyíregyháza, Luther utca 6.
Telefon:
+36707017148

A Murcost 2020 nyarán nyitottuk Nyíregyháza belvárosában.

A logónk mentett keverék kutyánkról, Ficsúrról készült, akinek azóta már előre köszönnek a városban. Várakozásainkat felülmúló gyorsasággal, a pandémia ellenére is sikerült közösséget építenünk, melynek tagjait elsősorban a kutyabarát szellemiség és a vegán konyha vonzotta, de a környéken egyedülálló az is, hogy vendégeink egy felolvasóestre vagy egy kiállítás megnyitójára is magukkal hozhatják a kutyáikat.

Környezetbarát megoldásokkal, vegán kínálattal és Ficsúr régi menhelyének javára szervezett aukciókkal törekszünk népszerűsíteni egy tudatosabb életmódot és a menhelyekről történő örökbefogadást.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: