Szálloda | Dráva Hotel Thermal Resort

Galéria

Dráva Hotel Thermal Resort
Harkány
Cím:
7815. Harkány, Bartók B. u. 1.
Telefon:
+3672580980
Weboldal:

Tudtad, hogy az ország talán egyik legmosolygósabb hotele, a Dráva Hotel**** kutyabarát szálláshely? Örömmel várjuk négylábú és kétlábú vendégeinket! Ti mikor érkeztek?

A harkányi Dráva Hotel**** 7,5 hektáron elterülő szálláskomplexum, Dél-Dunántúlon, Pécstől 20 percre, Villánytól 15 percre található wellness hotel, amely számtalan szobatípussal, lakosztályokkal, családi apartmanokkal, étteremmel és különálló retro bowling bárral, biliárd, tenisz, strandröplabda pályával, úszásra is alkalmas élmény medencével, szauna világgal, gőzkabinnal, sószobával és több rendezvényteremmel is rendelkezik.

A Dráva Hotel közel 10 éve tudatosan kutyabarát, kisállatbarát szállodaként tapasztalattal rendelkezünk a négylábú vendégeik igényeinek kielégítése terén is. Számtalan szobatípust ajánlunk, családdal, kisállattal, kutyával érkező vendégeinknek. A kutyák a Dráva Hotel területén a wellness-t és az éttermet nem látogathatják, a közösségi terekben örömmel látjuk őket.

Mit ajánlunk a kutyával érkező vendégeinknek?

Kényelmes szobát vagy apartmant, igény esetén etető és itató tálakat, jutalom falatokat, tisztasági zacskót, hatalmas területet a játékra, kutyákat szerető kollégákat. Várjuk a kutyákkal érkező vendégeket, akár egyedül, családdal, vagy nagyobb közösséggel érkeznek.

Közös szervezésben kutyás táborokat, segítő kutyákkal való összeszoktató tábort, kutyás érzékenyítő rendezvényeket, vagy akár kutyamenhelyi dolgozóknak csapatépítést is szoktunk rendezni.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: