Munkahelye | Spice Communication

Galéria

Spice Communication
Budapest
Cím:
1022. Budapest, Detrekő utca 12.
Telefon:
+36305571105

Én Michael kutyus vagyok, nemrég fogadtak örökbe.

Azt a nagyon fontos feladatot osztották nekem, hogy bemutassam a második otthonom, mert ebben a házban, a közel 100 ember között legalább annyi időt töltök, mint otthon a kanapén. Tehát üdv a Spice Communication nevében is! Egyenesen irodánkból jelentkezem, ebből a 2004 óta működő, magyar tulajdonú reklámügynökségből, a Rózsadomb tetejéről.

A csapat színes és izgalmas, van például közöttünk pomerániai törpespicc, óriás agár, tacskó és vérmes yorki is. Nap mint nap gondoskodunk arról, hogy a kollégáknak legyen alkalma kiosztani a simit, pocakvakarást, a betérő vendégeket csak úgy jelzésértékkel néha rommá ugatjuk, a megmaradt ebédet, ne aggódj eltakarítjuk... Édes kutyamosolyokkal garanciát vállalunk a jókedvre, ami tagadhatatlanul pozitív hatással van a kétlábúak kreativitására. Amondó vagyok, hogy minden díjnyertes kampány mögött egy szőrös szeretetgombóc lapul.

Köszi, hogy elolvastad! Most pedig légyszi nyomj gyorsan a „szavazok rá” gombra! Pacsi

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: