Munkahelye | ROLESZT Kft németADÓ-Tündérei

Galéria

ROLESZT Kft németADÓ-Tündérei
Baj
Cím:
2836 Baj, Dózsa Gy. u. 2/A
Telefon:
+36205491922
Weboldal:

Szeretnénk bemutatni irodánkat, ahol a kutyák fontos szerepet játszanak a mindennapi életünkben.

A ROLESZT Kft németországi adózással foglalkozó családi vállalkozás. Nap mint nap élvezzük a kutyák irodai jelenlétének pozitív hatásait. A legnagyobb stresszben is képesek nyugalmat, biztatást adni az irodában dolgozóknak. Irodánk kutyás élete egy mentett kutyussal kezdődött. Ő Bingó, aki egy menhelyen született kiskutya, sajnos a gazdikkal való kapcsolata nem kezdődött jól. Kolléganőnk ideiglenesen befogadta és innen indult Bingó meseszerű kutyás élete.

Már az első nap az iroda kutyusává vált. Nem volt kérdés, hogy végre megtalálta szerető környezetét. Azóta sok minden változott nálunk. Bingó most már nincsen egyedül napközben az irodában, hanem csatlakozott hozzá Bella kutyus is. Igazi kis szeretetbombák, a többi kollégának is hatalmas energiákat adnak, a kis rohangáló stresszoldó szőrpamacsok, akik velünk vannak minden nap. A reggelt gyakran kezdik egy közös sétával, hétvégén pedig együtt járnak kutyaiskolában. Hogy milyen hatással volt a többi kolléganőnkre Bingó és Bella érkezése? Egyértelműen látszik, hogy azóta megnőtt az Ő családjukban is a kutyák száma.

Azóta mentettünk pár menhelyi kutyust is. Mentett kutyusaink: Fruzsi, Folti, Csini, Ragacs, Hektor. A négylábú kollégáinkkal növeljük az iroda hatékonyságát. Akaratlanul is magával ragad bennünket az a pozitív energia, amit a munkahelyen kapunk a kutyusainktól, hiszen jó társaságban, jobban telik a nap!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: