Étterem | Jaromír Open Road Bázis

Galéria

Jaromír Open Road Bázis
Budapest
Cím:
1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.
Telefon:
+36202191735

A Harley-Davidson Budapest szalon felett új étterem nyílt Gazdagrét és Őrmező között, útmenti romantikára építve, ahol ritka, érdekes és finom cseh sörökhöz lehet jutni.

A Jaromír Open Road Bázis étterem cseh kisüzemi sörmárkái a Bakalář és a Černovar: hidegen komlózott, díjnyertes alkoholmentes, világos és félbarna sör, mindezek mellett vendégsörként szűretlen búzát is kínál csapról. Az üveges sörlista sokszorozza a kínálatot, a német, belga és ír (s)lágerekről nem is beszélve. Érdemes minél többet megkóstolni, vagy akár csak a kedvencnél leragadni, a lényeg a társaság felhőtlen élvezete!

Az étlap sokszínű: szaftos cseh étkekkel és motoros étvágyat csillapító amerikai fogásokkal várja a vendégeket, többek között az elmaradhatatlan Prágai sült csülökkel, a Juhtúrós-káposztás sztrapacskával és a Barna sörben párolt marhapofával, valamint az Open Road Burgerrel, a Szarvasgombás Mac&Cheese-zel és a New York sajttortával. Az étlapról természetesen nem hiányozhatnak a sörkorcsolyák sem, úgy mint a Nakládaný hermelin (cseh camembert jellegű sajt pácolva), a cseh utopenec vagy a cseh fehér kolbászkák.

Csalódásra nem adnak okot sem az ételekben, sem a sörökben. Az étterem sok szeretettel várja négylábú vendégeit a kedvenc gazdijukkal, nemcsak a teraszon, hanem az étterem belső terében is.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: